PDA

View Full Version : Dodge, Plymouth Neon (2000-2005) ръководство за ремонт



AutoMaster
04-01-2017, 10:12 PM
https://book4car.net/book_cover/dodge_&_plymouth_neon_2000-2005_manual.jpg

Dodge & Plymouth Neon 2000-2005 - ръководство за ремонт, поддръжка и експлоатация на превозното средство.
В това ръководство е описано: текуща поддръжка - прости седмични проверки, поддръжка - пълни инструкции стъпка по стъпка, отстраняване на проблеми - най-лесното решение на специфични проблеми, спирачна система - контрол и ремонт на горивната система - някои обяснения, двигател - настройка, ремонт, електрическо оборудване - диагностика и ремонт на електрически схеми - лесно намиране на елементи, препоръки за работа, подробни препратки - бързо търсене на информация.
Ръководството е предназначено за това, за да Ви помогне в максимална степен да се използват всички възможности, които притежава Вашият автомобил. Ръководство ще ви помогне да решите каква работа трябва да се изпълни (дори и ако Сте решили да възложи на нейния станция за обслужване). В него също така са описани операции по текущата поддръжка и логическа последователност на действията при намирането на причини за възникнала повреда.

Represented in the Book4Car.NET
https://www.book4car.net/images/download-free-now.png (http://turbobit.net/0fekwx8z5qaa.html)
Powered by book4car.net

Automatic Translations (Powered by Microsoft®):
ArabicBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIndonesianItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSlovakSlovenianSpanishSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelsh
Multilingual community supported by vBET Translator 4.9.1