Daewoo Nexia 1995, restyled 2008 - manuell reparasjon, vedlikehold og drift av kjøretøyet.
Reparere manuell, drift og vedlikehold av bil Daewoo Nexia N-100 / Daewoo Nexia N-150 med 2008-versjonen, utstyrt med bensinmotor G15MF (1,5 l SOHC), A15SMS (1,5 l SOHC), A15MF (1,5 l DOHC) og F16MF (1.6 l DOHC).
Vi tilbyr deg en guide til reparasjon og vedlikehold av bil Daewoo Nexia utgivelse siden 1995 (N100) og etter restyling 9, 2008 (N1501 I publikasjonen diskutert i detalj bil enheten, anbefalinger lo vedlikehold og reparasjon. En spesiell delen er dedikert til feil i banen og metoder for å diagnostisere og løse dem.
Alle underkategoriene som er beskrevet vedlikehold og reparasjon av enheter og systemer, inneholder lister over mulige feil og anbefalinger for deres eliminering, samt veiledning på demontering, Montering, justering og reparasjon av komponenter og kjøretøy systemer ved hjelp av et standard sett av verktøy i en garasje.
Justering operasjoner, demontering, Montering og reparasjon av bil utstyrt med ikoner som beskriver kompleksiteten i arbeid, antall arbeidere, plassering av arbeid og tid som kreves for gjennomføring.
Instruksjoner for demontering, Montering, justering og reparasjon av komponenter og systemer
en bil med et lager av reservedeler og aggregater av de gitte prosessen i detalj, og er illustrert med fargefotografier og tegninger, som selv en nybegynner bil eier kan lett forstå i reparasjon operasjoner.
Strukturelt, er alle reparasjoner er delt inn i systemer og enheter der de er (fra motoren til kroppen). Som kreves for drift er gitt med varsler og tips basert på praksis med erfarne bilister.
Strukturen i boka er laget slik. hva fotografier eller tegninger uten et serienummer er grafisk supplement til de påfølgende avsnittene. Når beskrevet arbeid som inkluderer middels operasjoner, sistnevnte er angitt i form av linker til avsnitt og side hvor de som er beskrevet i detalj.
Vedleggene inneholder det som er nødvendig for drift, vedlikehold og reparasjon data på den stramme momenter for gjenget tilkobling av combustive-smøring materialer og drift av væsker som brukes i lyspærer og tennplugger, så vel som kroppen størrelser.
På slutten av boken inneholder color koblingsskjemaer.
Boken er beregnet for bil-entusiaster og fagfolk HUNDRE

Utgiver: Tredje Roma